Ultieme laadruimtebescherming wordt gespoten, niet gemonteerd! Neem nu contact op met een van onze dealers voor een afspraak.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Maak je behandeling compleet
Een Turbo Liner® behandeling voor een bestelwagen is altijd inclusief het betimmeren van een vloerplaat en wandpanelen. De deurpanelen echter zijn optioneel. Veel van de huidige bestelwagens beschikken reeds over (kunststof) deurpanelen of de gebruiker heeft iets heel anders in gedachte, zoals anti-inbraakroosters of simpelweg goedkopere deurpanelen. Uiteraard kunnen wij u wel voorzien van deurpanelen (met coating) in combinatie met een behandeling naar keuze.

Losse slijtvaste vloeren
Een echte Turbo Liner® behandeling voor een bestelwagen wordt meestal gekozen door bedrijven die een naadloze, waterdichte laadruimte nodig hebben. Maar onze Turbo Liner® coating is naast waterdicht ook extreem slijtvast en heeft het een anti-slip en geluiddempende werking. Veel mensen zijn dus ook al erg geholpen als hun vloer dus niet waterdicht is maar wel slijtbestendig, vandaar dat we ook losse vloerplaten aanbieden voor bestelwagens die zijn voorzien van een 2 mm laag dikke coating zodat de gebruiker of hun autodealer deze er zelf in kan monteren.

Hufterproof accessoires
De slijtvaste eigenschappen van Turbo Liner®  zijn natuurlijk ook door te trekken op onderdelen en accessoires die veelvuldig gebruikt worden. De meest gevraagde toepassing zijn treeplanken. Deze extreem robuuste opstap accessoires zijn dan ook hier te bestellen voor diverse automodellen.Gaat een autoleven lang mee! (inclusief certificaat)


Dealer locaties

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.