Ultieme laadruimtebescherming wordt gespoten, niet gemonteerd! Neem nu contact op met een van onze dealers voor een afspraak.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto

Stap 1: Betimmeren

Met een berken vloerplaat en wandpanelen van Hebic (die hebben namelijk de beste pasvorm in de Benelux) wordt de bestelwagen helemaal afgetimmerd. De plaatmaterialen voor deze betimmering en de betimmering zelf zitten in de prijs van de totale Turbo Liner behandeling.

Foto

Stap 2: Plamuren en afkitten

Alle oneffenheden en boorgaten moeten worden afgesmeerd met plamuur om na het coaten een strakke finish te krijgen. Alle naden en kieren moeten worden dichtgekit om uiteindelijk een naadloze bak te creëren die aan HACCP-normen voldoet.

Foto

Stap 3: Voorbehandelen

Het te spuiten oppervlak wordt grondig voorbereid door te ontvetten, machinaal te schuren en een primer aan de gehele laadruimte aan te brengen voor extra hechting. De primer moet een nachtje drogen.

Foto

Stap 4: Inpakken en afplakken

Het voertuig wordt eerst zorgvuldig ingepakt en afgeplakt om beschadiging aan de lak te voorkomen en om te zorgen dat er geen coating komt waar het niet hoort (overspray). Met het afplakken wordt tevens de hoogte bepaald tot waar de coating moet komen (laag, half hoog, hoog of volledig).

Foto

Stap 5: Coaten

Na de voorbehandeling kan er overgegaan worden tot het spuiten van de laadruimte. Dit gebeurt met een 2-componenten hogedrukmachine en een airless pistool. De 2 afzonderlijke componenten van de verspuitbare kunststof worden eerst voorverwarmd en vervolgens onder heel hoge druk (135 bar) in elkaar geperst aan het eind van het pistool waardoor direct een reactie begint en de kunststof coating binnen enkele seconden ontstaat! Het materiaal hard direct uit en is dan ook meteen 'beloopbaar'.

Foto

Stap 6: Afnevelen

Als de circa 2 mm dikke coating laag is opgebracht wordt er met dezelfde coating afgeneveld. Dit gebeurd door met het coating pistool zachtjes met een nevelspray zorgvuldig van een afstandje coatingspetters aan te brengen. Hier door krijg je de typische robuuste Turbo Liner look die de bak stoer laat ogen en het oppervlak anti-slip maakt.

Foto

Stap 7: Uitpakken en afwerken

Nadat de coating is aangebracht wordt de wagen weer uitgepakt, de randen netjes bijgewerkt indien er kleine oneffenheden worden getraceerd en uiteindelijk wordt het geheel nagelopen en netjes schoongemaakt.

Foto

Stap 8: Gebruik van maken!

De laadruimte is nu voor jaren beschermd tegen roest en slijtage, is voorzien van antislip, kan goed en makkelijk worden schoon gehouden en het ziet er perfect uit.
Kortom; je hebt nu een officiele, custom made, one of a kind, bedliner van Turbo Liner! Daar mag mee gereden en gewerkt worden; een auto leven lang! .

Gaat een autoleven lang mee! (inclusief certificaat)


NL dealer locaties

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.