menu
×

Advies voor bouwbedrijven

Nu weten we dat niet alle bouwbedrijven hetzelfde zijn en ze dus ook niet over een kam zijn te scheren. We willen daarom benadrukken dat deze adviezen indicatief zijn. Voor advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uit ervaring weten we dat de volgende beroepsgroepen enorm veel baat kunnen hebben bij een Turbo Liner® behandeling:

  • Aannemers
  • Stukadoors
  • Loodgieters
  • Schilders
  • Dakdekkers
  • Loonwerkers
     

Een hufterproof behandeling met Turbo Liner ®

Gereedschap, zakken cement, stenen, ladders, dakpannen, blikken verf, leidingwerk, power tools en nog veel meer wordt meegesleept naar de werklocatie. En als het project klaar is wordt er vaak nóg meer meegesleept in de vorm van puin en afval. Als je er over nadenkt is je bestelwagen al een grote ravage. Na een paar jaar lang intensieve projecten te hebben aangenomen en uitgevoerd kan je vaststellen dat het de juiste beslissing is geweest om een hufterproof behandeling van Turbo Liner® te hebben genomen.

Veel aannemers gebruiken een pick-up, we adviseren de laadbak ervan helemaal te laten coaten. Bestelwagens zijn vaak al voldoende beschermd met een Turbo Liner® behandeling Laag. En voor de werklieden die hun wagen grondig met water willen uitspoelen raden we een Turbo Liner® Half Hoog aan. Slijtvast, supersterk en anti-roest. Daar heb je een autoleven lang plezier aan.

Offerte aanvragen

Om direct een offerte aan te vragen kunt u het formulier hieronder invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
: