menu
×

Advies voor gemeentes en overheidsinstanties

Nu weten we dat niet alle gemeentewerken hetzelfde zijn en ze dus ook niet over een kam zijn te scheren. We willen daarom benadrukken dat deze adviezen indicatief zijn. Voor advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uit ervaring weten we dat de volgende beroepsgroepen enorm veel baat kunnen hebben bij een Turbo Liner® behandeling:

  • Waterschappen
  • Infrastructuur werken
  • Afvaldiensten
  • Onderhoudsdiensten
  • Dienstverleners (openbaar, medisch, justitieel, facilitair, logistiek, etc.)
     

Duurzaam werkverkeer

Dit is natuurlijk een hele moeilijke omdat veel gemeentewerven en logistieke overheidsorganen vervoer en materieel verzorgen voor allerhande dienstverlening. Wel weten we dat gemeentewerken vaak niet de minste zijn. Van wegwerkzaamheden tot handhaving en van onderhoudsdiensten tot het ophalen van afval. Het is dus logisch dat dit steeds vaker wordt gedaan met een robuuste pick-up of open laadbak naast de standaard bestelauto. Hoe dan ook, ze zijn allemaal niet uit zichzelf bestand tegen krassen, deuken, roest, verwering, enz. En dan hebben we het nog niet eens gehad over zoutstrooiers. Vaak schrikken wagenparkbeheerders hoe de laadruimtes van hun vloot er na twee jaar al uitziet. Als een hogere restwaarde uw organisatie dierbaar is, kunt u uw werkwagens ook duurzaam pantseren. Met Turbo Liner®.

Offerte aanvragen

Om direct een offerte aan te vragen kunt u het formulier hieronder invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
: