menu
×

Advies voor nutsbedrijven

Nu weten we dat niet alle nutsbedrijven hetzelfde zijn en ze dus ook niet over een kam zijn te scheren. We willen daarom benadrukken dat deze adviezen indicatief zijn. Voor advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uit ervaring weten we dat de volgende beroepsgroepen enorm veel baat kunnen hebben bij een Turbo Liner® behandeling:

  • Energieleveranciers
  • Waterleveranciers
  • Telecombedrijven
  • Gasbedrijven


Als je wagen ook je werk is

Installateurs en onderhoudsmensen van nutsbedrijven hebben vaak baat bij een geweldig ingerichte bus. Veel gereedschap. Veel nippeltjes, ringetjes, boutjes, moertjes, klemmetjes etc. Veel bedrading, bebuizing en bekabeling. Belangrijk dus dat alles strak is ingericht. Maar het is ook belangrijk dat die extensieve inrichting een goede basis heeft. Het is namelijk zaak dat zo’n werkwagen lang meegaat. Én niet onder de inrichting wegroest. Een oud electriciteitskastje dat uitgegraven moet worden in weer en wind en dat met modder en al de bestelauto in wordt gegooid kan zo’n corrosieproces namelijk al veroorzaken. Om maar een voorbeeld te noemen. Het goede nieuws is dat dit tegen te gaan is. En dat zou kunnen met een naadloze behandeling van Turbo Liner®. Een Lage of Half Hoge optie zou al voldoende moeten zijn.
 

Offerte aanvragen

Om direct een offerte aan te vragen kunt u het formulier hieronder invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
: