menu
×

Advies voor schoonmaakbedrijven

Nu weten we dat niet alle schoonmaakbedrijven hetzelfde zijn en ze dus ook niet over een kam zijn te scheren. We willen daarom benadrukken dat deze adviezen indicatief zijn. Voor advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uit ervaring weten we dat de volgende beroepsgroepen enorm veel baat kunnen hebben bij een Turbo Liner® behandeling:

  • Glazenwassers
  • Rioleringsbedrijven
  • Gevelreinigers
  • Zonnepaneelbewassers
  • Algemene schoonmaakbedrijven

 

Een waterdichte laadruimte

Schoonmaakbedrijven werken met water. Zo is het nou eenmaal. En of je nou old school te werk gaat met een emmertje en een ladder in een bestelautootje, of dat je met high tech wassystemen in een vloot bussen de klus klaart: nattigheid hoort bij het vak. En die nattigheid is op den duur funest voor de carrosserie van een voertuig. De restwaarde van je bedrijfswagen is nihil als deze onder je kont wegroest. We hebben veel klanten die bestelwagens voorzien van watermachines. Met die bedrijven hebben we afgestemd welke Turbo Liner® behandelingen het meest ideaal zijn. Een Turbo Liner® behandeling Half Hoog zorgt voor een op maat gemaakte badkuip dus die zal sowieso nodig zijn. En als je het zekere voor het onzekere wilt nemen kan er gekozen worden voor een Turbo Liner® behandeling Hoog. Wat we ook zeker kunnen aanbevelen is een waterafvoer en een waterkering (beide €85 euro p.s.). De een zorgt uiteraard voor de afvoer van vocht en de ander zorgt ervoor dat er geen vocht via de schuifdeur de cabine in kan komen.

Offerte aanvragen

Om direct een offerte aan te vragen kunt u het formulier hieronder invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
: