menu
×

Advies voor transportbedrijven

Nu weten we dat niet alle transportbedrijven hetzelfde zijn en ze dus ook niet over een kam zijn te scheren. We willen daarom benadrukken dat deze adviezen indicatief zijn. Voor advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uit ervaring weten we dat de volgende beroepsgroepen enorm veel baat kunnen hebben bij een Turbo Liner® behandeling:

  • Koeriersdiensten
  • Posterijen
  • Verhuisbedrijven
  • Algemene transporteurs

 

Als je laadvloer slijtvast moet zijn

Slijtvastheid, geluiddemping en antislipwerking zijn bij transporteurs de voornaamste eigenschappen waar een laadruimte bescherming aan dient te voldoen. Pakketten en pallets schuiven over de vloer wanneer er wordt ingeladen en ondanks ze vaak nog extra worden gezekerd is er tijdens het transport toch nog sprake van frictie. Na jarenlang gebruik eist dat z’n tol. Een slijtvaste en stroeve vloer is dan wel erg fijn. Ook de geluiddemping bij het in- en uitladen is geen overbodige luxe. Zeker ook omdat transporteurs vaak erg vroeg ergens op de stoep moeten staan. Geluidsoverlast is dan niet iets waar je je druk over wilt maken. Turbo Liner® gaat dat actief tegen. Zeker in bakwagens/trailers. Wat betreft bestelwagens; een Turbo Liner® behandeling Laag zou voldoende moeten zijn maar mocht je veel last hebben van schade aan de onderzijde van de wanden is een Turbo Liner® behandeling Half Hoog ook geen gek idee. Voor bedrijven met een strak budget is er altijd de mogelijkheid om een losse Turbo Liner® vloer te bestellen die je zelf in de bestelbus kunt monteren.

 

Offerte aanvragen

Om direct een offerte aan te vragen kunt u het formulier hieronder invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
: