Ultieme laadruimtebescherming wordt gespoten, niet gemonteerd! Neem nu contact op met een van onze dealers voor een afspraak.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto

Bescherming

Verwering en roest krijgen geen kans

Door de permanente hechting aan de ondergrond en de naadloos gespoten afwerking, bied Turbo Liner® een perfecte bescherming tegen vocht, zand en vuil. Slijtage en corrosie krijgen geen kans!

Foto

Voor alle sectoren

Voor elke sector een oplossing

Elk beroep dat gebruik maakt van bestelwagens heeft andere problemen.
Al die problemen vallen te tackelen. Vervoerd u bijvoorbeeld vis of vlees, dan coaten we de gehele laadruimte zodat u er de hoge drukspuit in kan zetten. Gebruikt u vaak pallets, dan is enkel het coaten van de vloer en wielkasten nodig.

Foto

Extraatjes

Geluidsdempend, anti-slip en isolerend

Naast de beschermende werking van Turbo Liner is het ook nog eens geluidsdempend (PIEK gecertificeerd), isolerend maar heeft voornamelijk een heel erg anti-slip werkend oppervlak, ideaal als werkvloer of om lading te zekeren.

Foto

Hufterproof

Niet te verwoesten materiaal

De unieke flexibele, gestructureerde niet poreuze kunststof coating zal niet scheuren, breken of slijten. Zelfs onder de meest zware omstandigheden.
Niet gek dus dat deze coating ook wordt gebruikt voor zware industriele toepassing. Tevens is Turbo Liner bestand tegen de meeste chemicaliën.

Foto

Tweede huid

Een op maat gemaakte bak

Doordat we Turbo Liner vloeibaar in de laadruimte spuiten neemt het dus de vorm aan van te spuiten oppervlak. Het wordt dus met recht een tweede huid. Een binnenpantser van 3 mm onverwoestbaar kunststof.

Gaat een autoleven lang mee! (inclusief certificaat)


Dealer locaties

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.