Ultieme laadruimtebescherming wordt gespoten, niet gemonteerd! Neem nu contact op met een van onze dealers voor een afspraak.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gespoten kunststof is beter, sterker, sneller.
Turbo Liner®, een gespoten kunststof coating, is al meer dan 15 jaar de ultieme oplossing voor het duurzaam beschermen van de laadruimte van bestelwagens! Door de permanente hechting aan de betimmering (die ín de prijs zit verwerkt)  en de naadloos gespoten afwerking biedt Turbo Liner® een perfecte bescherming tegen vocht, vuil en de meest extreme slijtage.

Voor elke branche een uitvoering
In combinatie met een vloer- en wandbetimmering zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk, variërend van alleen de vloer met wielkasten tot aan een volledige laadruimtebehandeling. Zo zullen we voor bouwbedrijven iets anders adviseren als voor versbedrijven, en voor transportbedrijven zullen we weer iets anders aanbieden als voor schoonmaakbedrijven. Schroom dus niet contact op te nemen om u te laten adviseren. Welke Turbo Liner® u nodig heeft hangt namelijk af met de mate van vocht, vuil of slijtage u werkt.

Een autoleven lang garantie
Aan een met Turbo Liner® afgewerkte laadruimte zult u jarenlang plezier beleven. We geven namelijk bij elke Turbo Liner®  een certificaat voor een autolevenslange garantie. De hotspray behandeling blijft zo lang goed dat je pas weer met uw volgende bedrijfswagen een nieuwe behandeling nodig zult hebben. Sterker nog; het werkt restwaarde verhogend!
           Gaat een autoleven lang mee! (inclusief certificaat)


Dealer locaties

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.