Ultieme laadruimtebescherming wordt gespoten, niet gemonteerd! Neem nu contact op met een van onze dealers voor een afspraak.
0
Winkelwagen
€ 0,00

Waterafvoertje(s) en waterkeringen

Voornamelijk bij bestelwagens / camionetten is het erg handig om 1 of 2 waterafvoertjes achter in de laadruimte te verwerken. Wij creëren dan een holte, plaatsen hier een PVC pijp in en coaten het geheel netjes mee. Een must als je je laadruimte wilt kunnen uitspuiten.
Mocht de wagen een schuifdeur hebben dan is het mogelijk dat tijdens het schoonmaken, water op plekken komt waar je het niet wilt hebben. Daarvoor kunnen we een waterkering maken. Dit is een meegecoate opstaande rand bij de schuifdeur. Simpel maar effectief.

Meecoaten extra inbouw

In sommige branches is het handig als er extra vakjes, bakjes, compartimenten, kleppen, panelen of andere dingen ingebouwd worden. Die inbouw kunt u zelf regelen of door onze betimmeraar laten doen. U kunt dan zelf aangeven wat er wel of niet meegecoat moet worden. Dit geld zeker ook voor pick-ups!

Kopschot afdichting

Enkele laadruimtes van camionetten hebben een kopschop met een flinke koof onderin. Deze koof maakt het onhandig om in schoon te maken of water uit te halen ná het schoonmaken. Het is dus slim zo'n opening af te dichten met een paneel. Ook is het mogelijk het gehele kopschot af te timmeren.

Een andere kleur

Standaard is de kleur van onze coating in camionetten grijs (battleship grey). Voor pick-ups gebruiken we standaard zwart. Mochten grijs en zwart nóg niet helemaal uw ding zijn kunnen we ná de Turbo Liner behandeling ook nog in kleur aflakken. Als voorbeeld; voor vershandels kan wit nét even die extra frisse look opleveren.

Compartimenten

Door verschillende compartimenten te maken met multiplex platen voordat we gaan coaten kunnen we meerdere naadloze ruimtes creëren. Dat kan voor bepaalde doeleinden heel fijn zijn. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden.

Alternatieve hoogtes

We hebben een aantal standaard behandelingen in het leven geroepen; laag, half hoog, hoog en volledig gecoat. 99% van onze klanten kan hiermee uit de voeten maar er zijn altijd uitzonderingen. Geef dus goed aan hoe hoog de coating moet komen en op basis daarvan doen we dan offerte.

Carrosserie mee laten coaten

Het is ook mogelijk om méér dan alleen de laadruimte te coaten! Vaak is dat om het uiterlijk van de auto die mooie robuuste look & feel van de Turbo Liner coating mee te geven. Maar soms is het ook daadwerkelijk voor bescherming. Denk aan steenslag op je grill of sideskirts. We hebben zelfs volledige auto's gecoat! 

Inbouw rails

OPbouw rails hebben we in verschillende uitvoeringen en kunnen altijd ná de Turbo Liner behandeling worden gemonteerd. Maar INbouw rails zijn een ander verhaal. Dan moeten er extra sleuven in de vloer worden gefreesd alvorens te coaten. Mits het tijdig wordt gemeld is dat natuurlijk ook geen probleem.

Direct op de bodem coaten

Sommige mensen hebben hun redenen voor maatwerk. Dat is vaak ook het geval als een klant geen vloerplaat wilt. Normaal zijn onze behandelingen namelijk inclusief vloer en wanden. Wanden, omdat anders de carosserie niet dicht te coaten is. En een vloer voor extra versteviging. Maar ondanks dat we het wel aanraden hoeft dat laatste natuurlijk niet persé.

Gaat een autoleven lang mee! (inclusief certificaat)


Dealer locaties

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.