menu
×

Bakwagen en trailer laadvloeren

Bij een Turbo Liner® laadvloer behandeling word de laadvloer naadloos afgekit om vervolgens over te gaan tot het kunststof coaten. Turbo Liner®’s gespoten kunststof coating geeft de laadruimte van uw bakwagen een duurzame water- en luchtdichte bescherming. Door een permanente hechting met de betimmering wordt uw laadruimte beschermd tegen roest, corrosie en slijtage. Dit gaat uiteindelijk waardevermindering van uw voertuig tegen. De unieke flexibele, gestructureerde kunststof is makkelijk schoon te houden. De coating zal niet scheuren, breken of slijten. Zelfs onder de meest zware condities of bizarre omstandigheden. De anti-slip structuur zal het schuiven van lading tegengaan.

 

Geluiddempend en meer

Turbo Liner® biedt hiervoor een oplossing; een taaie geluiddempende coating. De vloercoating van Turbo Liner® is een effectief antwoord op de vraag naar producten die het laden en lossen in woongebieden stiller maken. De coating is een beschermende slijtvaste laag van kunststof die op allerlei ondergronden kan worden aangebracht, variërend van staal en aluminium tot hout en polyester. Een laag van slechts 5 millimeter is genoeg om de laadvloer te beschermen én geluid te dempen. Het geluid van rijden en schuiven over de laadvloer blijft zo onder 60 dB. Na het aanbrengen is de laadvloer ook PIEK -gecertificeerd.

 

Voordelen ten opzichte van de af-fabriek bekleding of andere “oplossingen”: TURBO LINER® Standaard metaal Houten betimmering Gietvloer Rubber mat
Beschermt tegen roest (is waterdicht)
Creëert anti-slip oppervlakte
Werkt geluiddempend
Scheurt, buigt en trekt niet krom
Is resistent tegen chemicaliën
Herstelbaar in geval van schade
Krast en slijt zo goed als niet

 

Uitvoeringen

Voor wie zijn deze behandelingen eigenlijk bedoeld? Het antwoord is simpel: alle bedrijven die te maken hebben met slijtage, vuil en geluidsoverlast in de laadruimte. Niet voor ieder bedrijf zal het nodig zijn om de laadruimte van top tot teen te laten inpakken met een 2-3 mm dikke laag Turbo Liner®, dus bieden we verschillende uitvoeringen aan. Vloer, vloer met shoprand en eventeel de wanden als het gaat om een trailer met een moving floor. Klik op de afbeelding van de betreffende uitvoering om hier meer informatie of offerte voor op te vragen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van Turbo Liner® in de laadruimte van uw bakwagen of trailer? Zou u meer kennis willen opdoen over hoe zo’n gespoten coating behandeling precies in z’n werk gaat? Ziet u graag een paar voorbeelden van bestelauto’s met een naadloze coating? Of wilt u erachter komen wat de kosten zijn voor uw specifieke model wagen? Klik dan op de onderstaande buttons om te navigeren: