menu
×

Bestelwagen laadruimte behandeling

Bij een Turbo Liner® bestelwagen behandeling worden eerst de vloer en wanden voorzien van speciale panelen. Deze worden dan naadloos afgekit om vervolgens over te gaan tot het kunststof coaten. Turbo Liner®’s gespoten kunststof coating geeft de laadruimte van uw bestelwagen een duurzame water- en luchtdichte bescherming. Door een permanente hechting met de betimmering wordt uw laadruimte beschermd tegen roest, corrosie en slijtage. Dit gaat uiteindelijk waardevermindering van uw voertuig tegen. De unieke flexibele, gestructureerde kunststof is makkelijk schoon te houden. De coating zal niet scheuren, breken of slijten. Zelfs onder de meest zware condities of bizarre omstandigheden. De antislip structuur zal het schuiven van lading tegengaan.
 

Naadloos en hufterproof

Omdat een Turbo Liner® behandeling echt een betimmering, kitwerkzaamheden én een gespoten laag taaie doch flexibele kunststof betreft, is het echt hufterproef en blijft het dus waterdicht. Andere laadruimte oplossingen zijn óf niet naadloos óf kunnen kapot en zijn dus op den duur niet meer waterdicht. Daarnaast heeft Turbo Liner® een geluidsisolerende werking bij laden en lossen! Aan Turbo Liner® zult u niet alleen jarenlang plezier beleven maar het is ook de garantie voor een hogere restwaarde! Sterker nog: we waarborgen die garantie door het uitgeven van een certificaat.

 

Voordelen ten opzichte van de af-fabriek bekleding of andere “oplossingen”: TURBO LINER® Standaard lak Houten betimmering Kunststof betimmering Polyester maatwerk Stoffering (tapijt)
Beschermt tegen roest (is waterdicht)
Creëert anti-slip oppervlakte
Werkt geluiddempend
Scheurt, buigt en trekt niet krom
Is resistent tegen chemicaliën
Herstelbaar in geval van schade
Krast en slijt zo goed als niet


Uitvoeringen

Voor wie zijn deze behandelingen eigenlijk bedoeld? Het antwoord is simpel: alle bedrijven die te maken hebben met vocht, vuil en slijtage in de laadruimte. Niet voor ieder bedrijf zal het nodig zijn om de laadruimte van top tot teen te laten inpakken met een 2-3 mm dikke laag Turbo Liner®, dus bieden we verschillende uitvoeringen aan. Van enkel de vloer met wielkasten tot aan een volledige naadloze laadruimte behandeling. Klik op de afbeelding van de betreffende uitvoering om hier meer informatie of offerte voor op te vragen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van Turbo Liner® in de laadruimte van uw bestelwagen? Zou u meer kennis willen opdoen over hoe zo’n gespoten coating behandeling precies in z’n werk gaat? Ziet u graag een paar voorbeelden van bestelauto’s met een naadloze coating? Of wilt u erachter komen wat de kosten zijn voor uw specifieke model wagen? Klik dan op de onderstaande buttons om te navigeren: