menu
×

Het behandelen van carrosserie onderdelen

In de Verenigde Staten laat bijna iedereen met een terreinwagen onderdelen voorzien van een gespoten laag kunststof. In Nederland zien we dit ook meer en meer gebeuren. Althans; wij krijgen steeds meer aanvragen. Van een setje wielkappen tot een volledige wagen. En het is ook niet vreemd want als 4x4 je hobby is, is je terreinwagen je baby. En reken maar dat zo’n custom Turbo Liner® hotspray behandeling je wagen nóg vetter maakt.

Protect your 4x4 Passion!

Nou is onze gespoten kunststof niet alleen fijn voor de ‘look and feel’.  Bij Turbo Liner® luidt namelijk een gezegde: ‘Protect Your Passion!’. Want dat is wat het doet. Als je een heftige hobby hebt vraagt dat om een heftige bescherming. Rij je met je wagen wel eens off road dan weet je dat je te maken kan krijgen met stenen, takken, uitstekende wortels, bulten, vallende eikels, kuilen, rotsblokken, boomstronken, etc. Dus her en der wat extra bepantsering kan geen kwaad.

 

Voordelen ten opzichte van de af-fabriek bekleding of andere “oplossingen”: TURBO LINER® Standaard lak Beschermfolie Nanocoating
Beschermt tegen roest (is waterdicht)
Creëert anti-slip oppervlakte
Werkt geluiddempend
Scheurt, buigt en trekt niet krom
Is resistent tegen chemicaliën
Herstelbaar in geval van schade
Krast en slijt zo goed als niet

 

Uitvoeringen

The sky is the limit. In theorie kun je alles voorzien van Turbo Liner® wat je maar wilt. Je kan je hele terreinwagen, SUV of utility vehicle laten voorzien van gespoten kunststof. En dat gebeurt ook. Maar het is niet voor iedereen want er hangt wel een prijskaartje aan. Daarom zijn er ook genoeg mensen die enkel de wielkappen doen. Niet gek in verband met steenslag etc. We zien dus geregeld een setje van vier wielkappen in de spuitcabine staan. Maar ook lierbumpers, velgen, daken, treeplanken, roll bars, en racks passeren de revue.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van Turbo Liner® op de carrosserie van uw 4x4 voertuig? Zou u meer kennis willen opdoen over hoe zo’n gespoten coating behandeling precies in z’n werk gaat? Ziet u graag een paar voorbeelden van wagens met een naadloze coating? Of wilt u erachter komen wat de kosten zijn voor uw specifieke model auto? Klik dan op de onderstaande buttons om te navigeren: