menu
×

Koelauto's

Een steeds vaker voorkomende toepassing van Turbo Liner® is de koelauto. Daarom hebben we een speciaal pakket ontwikkeld: Turbo Liner® ZERO.
Turbo Liner® ZERO is de perfecte basis om een wagen vakkundig te laten ombouwen naar een koelauto. Dit isolatiepakket is anders als alle andere ombouw kits. Een vernuftig koudebrug onderbrekend EPS- pakket verlijmd met lichtgewicht en waterafstotend plaatmateriaal dat van top tot teen behandeld wordt met een laag naadloze en slijtvaste Turbo Liner® kunststof. Uiteraard is alles ook nog eens hoogwaardig en luxe afgewerkt om de ultieme geïsoleerde laadruimte te creëren.

Hufterproof en gecertificeerd

De ontwikkeling van het Turbo Liner® ZERO paket was een flinke uitdaging. Maar ondertussen zijn we er van overtuigd dat we een uniek concept hebben. We gebruiken namelijk in tegenstelling tot andere koelpakketten géén polyester en dat betekent dat het ook niet kan scheuren of breken. Daarnaast doen we alles in in eigen beheer en zijn er geen setjes nodig die uit het Oostblok moeten worden gehaald en die met schadelijke stoffen moeten worden aangebracht.
Voor het overzicht hebben we hieronder ook nog even amateurisctische isolatie methoden genoemd zoals een houten betimmering waar isolatiefolie, steenwol of spuitschuim achter zit maar die zijn eigenlijk niet serieus te noemen.
 

Voordelen ten opzichte van de af-fabriek bekleding of andere “oplossingen”: TURBO LINER®
ZERO
Polyester pakket

Houten betimmering
met isolatiefolie

Houten betimmering
met steenwol
Houten betimmering
met PU-schuim
ATP-gecertificeerd (heeft echte isolatiewaarde)
Beschermt tegen roest (is waterdicht)
Werkt geluiddempend
Scheurt, buigt en trekt niet krom
Is resistent tegen chemicaliën
Herstelbaar in geval van schade
Antislip werking


Uitvoeringen

Voor de Turbo Liner® ZERO hebben we ansich maar één uitvoering en dat is een isolatiepakket, de meest ultieme basis voor een koelauto. We zijn momenteel ook bezig met een extremer pakket ter behoeve van vriesauto's. Maar vraag ons gerust al naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van Turbo Liner® in de laadruimte van uw bestelwagen? Zou u meer kennis willen opdoen over hoe zo’n gespoten coating behandeling precies in z’n werk gaat? Ziet u graag een paar voorbeelden van bestelauto’s met een naadloze coating? Of wilt u erachter komen wat de kosten zijn voor uw specifieke model wagen? Klik dan op de onderstaande buttons om te navigeren: