menu
×

Het behandelen van accessoires

Als laadruimtes optimaal worden beschermd en hele koetswerken worden bepantserd met Turbo Liner®, waarom zou je losse accessoires dan niet beschermen met deze hufterproof coating? Dat vinden wij nou ook. En daarom zijn wij ook al jaren leverancier en wederverkoper van diverse onderdelen met Turbo Liner® coating.
 

Van betimmering tot stylebars

De laadruimte van een bestelwagen voorzien wij van een gespoten Turbo Liner® behandeling als er veel vocht, vuil en slijtage in voorkomt. Indien gewenst kunnen wij hier ook losse deurpaneeltjes voor leveren met een gespoten kunststof. En als er enkel een slijtvast vloertje gewenst is dan is een hele behandeling wellicht overbodig, we kunnen dan een losse vloerplaat leveren met een slijtvaste laag Turbo Liner® coating die u zelf in de wagen kunt monteren. Maar ook treeplanken voor bestelwagens en sidebars voor pick-ups zijn in extreem hoogwaardige Turbo Liner® uitvoeringen te bestellen. Maar deze producten zijn enkel nodig als er het beste van het beste wordt verwacht.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van Turbo Liner® op losse accessoires? Zou u meer kennis willen opdoen over hoe zo’n gespoten coating behandeling precies in z’n werk gaat? Ziet u graag een paar voorbeelden van accessoires met een naadloze coating? Of wilt u erachter komen wat de kosten zijn specifieke accessoires? Klik dan op de onderstaande buttons om te navigeren: