menu
×

 Open laadbak behandeling

Polyurea bezit de capaciteit om slijtage van de laadbakken vele malen langer tegen te gaan dan elk ander product. Zo’n duurzame coating werkt direct kostenbesparend. Ons hotspray systeem is dus extreem slijtvast en bestand tegen extreme invloeden van buitenaf en vele soorten chemicaliën. Turbo Liner®’s gespoten kunststof coating geeft uw open laadbak een duurzame water- en luchtdichte bescherming. Nadat we de bak hebben gestraald zal de gespoten coating een permanente hechting hebben met de ondergrond waardoor de laadbak beschermd is tegen roest, corrosie en slijtage. De unieke flexibele, gestructureerde kunststof is makkelijk schoon te houden. De coating zal niet scheuren, breken of slijten. Zelfs onder de meest zware condities of bizarre omstandigheden. En de antislip structuur zal het schuiven van lading tegengaan.

Duurzaam werkverkeer

Een met Turbo Liner® behandelde laadbak en/of cabine is vele malen beter dan de standaard lak, de bekende houten betimmering, plastic drop-in liners, tranenplaat bekleding of polyester afwerking. Turbo Liner® geeft uw wagen een échte bescherming. De dikke solide laag kunststof coating heeft een geluidsisolerende werking en gaat trilling en resonantie actief tegen! Aan Turbo Liner® zult u niet alleen jarenlang plezier beleven maar het is ook de garantie voor een hogere restwaarde! Sterker nog: we waarborgen die garantie door het uitgeven van een certificaat.

 

Voordelen ten opzichte van de af-fabriek bekleding of andere “oplossingen”: TURBO LINER® Standaard metaal Houten betimmering Stalen beplating Traanplaat
Beschermt tegen roest (is waterdicht)
Creëert anti-slip oppervlakte
Werkt geluiddempend
Scheurt, buigt en trekt niet krom
Is resistent tegen chemicaliën
Herstelbaar in geval van schade
Krast en slijt zo goed als niet

 

Uitvoeringen

Er is keuze uit een drietal opties. De meest voorkomende Turbo Liner® optie is het behandelen van de laadvloer. Dat is vaak voldoende. Een naadloze overgang met het hoofdbord kan ook gewenst zijn als hier veel vuil tussenkomt en het bord snel beschadigd. Het coaten van de binnenzijde van de kleppen is een intensieve bezigheid dus die worden meestal niet gedaan om kosten te besparen. Maar het is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat er vervoerd moet worden én hoe lang de wagen mee moet gaan. Vraag ons gerust om advies. Klik op de afbeelding van de betreffende uitvoering om hier offerte voor op te vragen.
 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van Turbo Liner® in uw open laadbak? Zou u meer kennis willen opdoen over hoe zo’n gespoten coating behandeling precies in z’n werk gaat? Ziet u graag een paar voorbeelden van open laadbakken met een slijtvaste coating? Of wilt u erachter komen wat de kosten zijn voor uw specifieke type werkvervoer? Klik dan op de onderstaande buttons om te navigeren: