menu
×

 Pick-up laadbak behandeling

Turbo Liner® wordt direct in de auto gespoten waardoor de wielkasten en wanden naadloos in elkaar overlopen. Onze kunststof coating wordt direct op de lak gespoten waardoor uw pick-up een op maat gemaakte kunststof bak krijgt met een factory-like finish. Turbo Liner®’s gespoten kunststof coating geeft uw pick-up laadbak een duurzame water- en luchtdichte bescherming. Door een permanente hechting met de ondergrond wordt uw laadbak beschermd tegen roest, corrosie en slijtage. Dit gaat uiteindelijk waardevermindering van uw voertuig tegen. De unieke flexibele, gestructureerde kunststof is makkelijk schoon te houden. De coating zal niet scheuren, breken of slijten. Zelfs onder de meest zware condities of bizarre omstandigheden. De antislip structuur zal het schuiven van lading tegengaan.
 

De enige échte oplossing

Een met Turbo Liner® behandelde laadbak en/of cabine is vele malen beter dan de standaard lak, de bekende houten betimmering, plastic drop-in liners, tranenplaat bekleding of polyester afwerking. Turbo Liner® geeft uw wagen een échte bescherming. De dikke solide laag kunststof coating heeft een geluidsisolerende werking en gaat trilling en resonantie actief tegen! Aan Turbo Liner® zult u niet alleen jarenlang plezier beleven maar het is ook de garantie voor een hogere restwaarde! Sterker nog: we waarborgen die garantie door het uitgeven van een certificaat.

 

Voordelen ten opzichte van de af-fabriek bekleding of andere “oplossingen”: TURBO LINER® Standaard lak Plastic inzetbak Traanplaat Houten betimmering Stoffering (bedrug)
Beschermt tegen roest (is waterdicht)
Creëert anti-slip oppervlakte
Werkt geluiddempend
Scheurt, buigt en trekt niet krom
Is resistent tegen de meeste chemicaliën
Herstelbaar in geval van schade
Krast en slijt zo goed als niet

 

Uitvoeringen

Er is keuze uit een drietal opties. De meest voorkomende Turbo Liner® optie is het behandelen van de bak, binnenzijde van de klep en de bovenranden. Maar bij sommige pick-ups is de binnenkant van de klep al voorzien van een af-fabriek plaat of plastic kap. Ook komt het voor dat het niet nodig is om de bovenranden te coaten, bijvoorbeeld in verband met rails van een tonneau cover of hardtop.
Klik op de afbeelding van de betreffende uitvoering om hier offerte voor op te vragen. Voor algemene prijzen en het fotoalbum kunt u hieronder terecht:

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van Turbo Liner® in de laadbak van uw pick-up? Zou u meer kennis willen opdoen over hoe zo’n gespoten coating behandeling precies in z’n werk gaat? Ziet u graag een paar voorbeelden van pick-ups met een naadloze coating? Of wilt u erachter komen wat de kosten zijn voor uw specifieke model auto? Klik dan op de onderstaande buttons om te navigeren: