menu
×

Custom made… whatever!

Wat verstaan we onder specials? Tja dat kan van alles zijn. Meestal is het een vloot van speciale voertuigen maar het kan ook een unicum/rariteit zijn. We doen bijvoorbeeld kunststof coating werkvoor politie- en ambulancewagens die een speciale inbouw hebben. Aparte Turbo Liner® projecten zijn ook brandweer commando units, detentievervoer, betonmixers, gierkarren en veevervoer. En onder rariteiten beschouwen we dan weer oldtimer projecten of het interieur van een camper of schoolbus. Eigenlijk kan je het zo gek niet verzinnen als het maar wielen heeft en het een toepassing is voor een Turbo Liner® gespoten kunststof coating behandeling.

Legervoertuigen

Een steeds vaker voorkomende special is legervoertuigen. Ons Ministerie van Defensie is er van overtuigd dat het extra bepantseren van hun voertuigen met een laag Turbo Liner® een flinke meerwaarde heeft. Zeker ook omdat de gebieden waar deze voertuigen worden ingezet te maken hebben met een ruwer terrein als dat we gewend zijn in Nederland. Samen met de kundige ontwikkelaars van deze exclusieve en robuuste voertuigen hebben we gekeken naar de toegevoegde waarde van verschillende coatings. Turbo Liner® kwam met vlag en wimpel uit de test door zijn hoge slijt- en krasvaste, chemicaliënbestendige, geluidsdempende, impactbestendige en water- en luchtdichte eigenschappen. Dus als het goed genoeg is voor ons eigen leger dan kunt u met een gerust hart zeggen dat het ook voor uw automotive project zal volstaan. Turbo Liner®: Gespoten kunststof bepantsering van het hoogste niveau.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van Turbo Liner® voor uw speciale project? Zou u meer kennis willen opdoen over hoe zo’n gespoten coating behandeling precies in z’n werk gaat? Ziet u graag een paar voorbeelden van speciale projecten die we in het verleden hebben gedaan? Klik dan op de onderstaande buttons om te navigeren: